Friday, October 29, 2010

~White N Silver Theme~



Tempahan dari Latifah....nak warna putih n ada silver beads....untuk bunga aku letak warna light pink sbb dah cam pucat lesi je bila sumer warna putih ngan silver......x pe ekk Latifah??...hehe.....lewat aku siapkan kek nih gara2 mini tornado yang jadi dekat ngan umah.....walaupun tak kena, tp masih susah hati gak.....


2 comments:

Anonymous said...

kek ni sangat cantik,especially beads tu..im luvin it. bau dia, mak aiiii, tak tahan woo..macam nak makan sendiri jer. tq kak nina,
- LATIFAH

BATRIESYIA-HOMEMADE said...

Latifah, tq latifah.....sangat gembira sbb latifah suka.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...