Monday, October 4, 2010

~Tart Nenas~



Penat betul menekan tart semalam.......kejap picit tangan kanan, kejap alih tangan kiri......cuma buat 2 bekas, tp inti tart 1 kg dah dekat nak abis......tu pun guna yg ready made je, rasanya kalu buat jem sendiri mau lagi penat nak prepare intinya.....aiyaa.....takat sikit2 tak pe le nak buat......bnyk2 mmg leh tercabut tangan aku.....tp mmg patut le kalu ramai tokey2 kat luar sana yg charge mahal.....aku tak heran pun......tp ini just request dr kawan, so rega kawan2 je.....saja je aku pun dah lama tak buat, jadi seronok2 je le buat pun......sambil2 lepak kat dapur, sambil tunggu biskut masak aku leh baca2 buku dulu......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...