~Bola dan Arsenal utk Rohaida's Special~



Order dari Rohaida yang berada di Johor Bahru.....emergency sikit.....tapi aku dengan suka hati sudi untuk menerima permintaan Rohaida.....tq ya Rohaida....aku deliver ke Taman Sena tp last minute aida call soh aku delivery kat tempat org jual air kelapa dkt taman tu....hehe....lagi mudah nak delivery....kikiki.....

Sample yg aida bagi ada gambar edible arsenal, tp aku tak sempat dah nak cari atau tempah so aku cakap kat aida, aku terpaksa lukis le logo tu......kedai kek jauh kat jitra ngan alor setar kalu ada pun nak jual edible, nak tempah makan masa le pulak.....maka dengan ke'kekok'annya (ada ke ayat nih? hehe) aku pun lukis le ala2 hentam keromo gituh......siap kerah along cari logo sbb aku tak ingat warna2 logo team bolasepak nih.....sori aaa.....aku tak minat le bola nih.....yg aku kenal David Beckham je.....tu pun sbb dia laki si posh tu......hehehe......sib baik along ngan laki aku kaki bola.....jadi tanya je dia orang!!!......

Jadi tak jadi lain citer, yg penting aku dah buat sebaik yang boleh dan yg penting ada nama Arsenal tu....hahaha......yg lagi penting, aida happy........layannnnn.......tq Aida......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...