Tuesday, October 12, 2010

~Pop Cake~



Ini bukan order sapa2....ini buat untuk aku ngan anak2 yang makan....uish....sedap le....tak leh resist....ni yg tak suka ngan godaan coklat2 nih....saja je nak menggerakkan jarum kat mesin penimbang ke nombor yang semakin besar.....hehe......

Resipinya tak payah susah2 pun, aku guna resipi kek biasa je, kek coklat.....dah masak tu aku pecah2kan je jadi serbuk, then aku campur ngan cream cheese ngan susu pekat utk bind the cake together......aci dak...??? main hentam je tp rasanya fuuhhh......sedap weiiii.......aku keraskan dulu dlm fridge sblm aku celup ngan coklat.......bila coklat dah set.....leh le ngappp!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...