Thursday, October 28, 2010

~Kejadian Yang Tidak Diingini~

Cuba perhatikan gambar2 di bawah......kejadian ini berlaku sekitar jam 5.04 minit petang tadi......pics ni diambil oleh my son.....puting beliung kecil yang boleh dilihat dengan jelas dari rumah aku......puting tu terbentuk sebelum hujan lebat.....semasa balik dari opis, aku dah kerisauan.....aku tak tahu ada puting beliung kecil nih.....aku melihat kedai makan dan kedai baiki kereta yang terletak sekitar 50 m je dari rumah aku telah ranap teruk......dalam hati aku dah berdebar2 teringatkan anak2 di rumah....hubby pun masih kat opis.....lepas dah sampai rumah baru le along tunjukkan gambar2 yang dia ambil.....MasyaAllah....syukur le tak ada apa2 tak diingini berlaku....




1 comment:

Feeza said...

Selalu tengok dalam discovery channel je...tak sangka kat sini pun boleh jadi. Bukan senang nak dapat pic cenggini.
apa-apa pun syukur semua family nina selamat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...