~Tema Gold White Utk Pertunangan~



Kek ni order dari opismate en hubby......nak tema putih dan gold.....ini kali ke 3 opismate en hubby nih order kek fondant......paling best bila dpt prepare kek 3 tingkat masa majlis kawin anak beliau di Dewan Kuin sbb aku siapkan bunga2nya sendiri......mmg bertungkus lumus buat kek tuh.....dan aku gembira sbb pengantinnya sangat2 berpuas hati.....kali ni utk anak sedaranya pulak yang bertunang.......

Aku deliver ke Alor Setar berangkatan ngan anak2 ke rumahnya.....mmg ingat2 lupa sbb dulu en hubby yg bawak.....jadi aku hentam aje le.....dasat gak main redah2 cari rumah, sib baik along mmg ingat kena corner kat mana.....sampai2 je depan umah, orangnya pulak tak ada, pergi makan kenduri kat Kuala Kedah.....hehe....silap timing.....dalam setengah jam lagi katanya dia sampai umah.....jadi aku pun ngan anak2 terus ke simpang kuala le pekena kfc sementara tunggu dia balik.....woooo.....penat ooo bawak 3 orang budak nih, cam bawak anak2 itik yg tak dengar cakap mak itik.......sorang ke hulu, sorang ke hilir....sorang tolak yg nih, sorang tolak yang tuh.....wadus....mak itik pening kepala......

Mak itik pun cakap : "helloooo.....kalu dok denga gapo mama oyak, mama dok bowok gi Tesco.....sapo nok balik ghumah ko nok gi tesco?"

wooo....mak itik dah kuar bahasa jerman dia.....hahaha......

wokay.....diam le dlm 5 minit.....pastu dengar balik ada lak itik2 dok menyudu lagi......tu baru 3, kalu bawak 5, 6, 7.....wadus.....mak itik surrender le.......nak buat mcm mana, anak2 itik nih tak takut kat mak itik......kalu tokey besar ada pandai lak dok diam.....hahaha.....



Orait le.....kek pun dah selamat deliver......anak2 itik pun dah beli apa yg dia orang nak......boleh sengkek mak itik ngan anak2 itik nih.....sumer main tunjuk2 je.....eeeeeeeeee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...