~Red & White Theme Engagement Cake~



Kek ni order dari Raina untuk majlis pertunangan adiknya pada hari Ahad.  Memandangkan Raina cuti, so aku mcm biasa deliver ke tempat kerja Raina di Kuala Perlis.  Raina dah biasa order, so dah biasa le ke opis Raina.

Mula2 Raina bagi design lain, last2 mak Raina tak berkenan le pulak design yang Raina cadangkan tu.....so Raina serahkan saja pada aku asal warna tema tetap ada, iaitu Merah dan Putih....yg penting sweet je......ini hasil perahan otak aku hehe.....kuar le deco mcm gini......susah aku nak ikut plan sbb bila customer kata buat le ikut suka aku asal cantik di mata aku, aku kena le tunggu idea last minute datang.....sbb kalu buat plan pun, aku tak pernah nak ikut.....ada je yang kena pinda...kecuali customer dah set design, terpaksa le aku ikut satu2...


TQ Raina sbb tetap order ngan akak.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...