~Colourful Flowers~



Satu lagi order dari Zakiah, student UiTM.....actually Zakiah ada bagi sample, tapi bunga sample yang Zakiah bagi tu dibuat dari Royal Icing.....aku cuba guna cone ngan buttercream, tapi the best result mmg kena guna royal icing.....buttercream tak boleh nak bentuk, tak leh nak sapu sbb berat berbanding royal icing atau guna whipped cream so susah nak dpt result mcm bunga dari royal icing @ whipped cream sebagaimana yang pernah aku belajar......

Walau bagaimanapun, aku cuba juga buatkan bunga2 tersebut, cuma terpaksa paip terus atas icing.....warna warni sebagaimana permintaan Zakiah...


Apa pun, feedback dari Zakiah amat menyenangkan hati......

Testimoni : -

Yap! Thnks so much sbb buat cuppies yang cute!

1 comment:

bleanck_braiyne said...

thanks tau kak nina.. nnt bila2 zakiah order lg ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...