Sunday, April 18, 2010

~Happy Birthday PAPA~

17 April adalah birthday my hubby......present besday dari minggu lepas aku dah bagi.....tahun ni spesel sbb aku hadiahkan 3 jam tangan....satu lagi minggu depan le baru bagi hehe......hubby kata apa bny2k sangat, bila
masa nak pakai......hehe....aku kata, gilir2 le......

Planning nak celebrate awal2 ngan anak2 tapi memandangkan anak2 semua ada aktiviti pada hari Sabtu, maka terpaksa tunggu malam le....hubby bawak kita orang semua ke satu tempat untuk menjamu selera......nama restoran aku tak ingat, tapi dekat Kuala Kedah.....biasa le....ini port geng2 politik dia biasa dok melepak le ni....jadi kali ni nak bagi anak bini lak yg rasa....hubby order mcm2.....sampai penuh meja....

Mmg makan tak ingat diri, penuh meja ngan lauk....sudahnya nasi cuma makan sejemput je.....edisi meratah lauk le kiranya ni....


Kerabu Mangga


Shell Masak Steam Limau


Sayur Campur

Sotong Masak Lada Kering


Ikan Merah Sweet Sour

Kupang Masak Tiram
 
 Udang Galah Masak Hot Plate
 
Ketam Lembut Goreng Tepung

Alamak.....sedapnya makan......sampai terlebih kekenyangan.....harga semua lauk pauk tu sekali ngan satu jug air Watermelon dlm RM170++...kira ok le sbb udang galah tu pun 2 ekor dah RM50.....1kg harga dlm RM120......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...