Monday, April 12, 2010

~BMW~



Request dari customer nak logo BMW.....fuuh.....sib baik tak soh lukis keta BMW.....bukan x leh tp lukis logo yg semudah ni pun aku rasa demam sejuk je.....hahaha......tu dia.....besar gedabak logo yang aku tepek atas kek kali ni.......pastu siap lupa lak tu boh nama empunya kek sbb tak ingat nak print out dr email box opis....hehe.....so usung le pulak icing bag tulis nama tu kat opis......hahaha.......kat gambar tak dak le namanya......hehe....remain secret je le......hanya tuan punya kek je yang tahu kek tu utk sapa.....

Well.....tq ya sbb order ni.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...