~Blue, Pink & Green Theme~





Cuppies ni order dari Zulhilmi yang sekarang berada di luar negara.....di mana ya? Hehe....aku pun tak pasti........ini order Zulhilmi kali ke dua.....dulu untuk besday adiknya, kali ni untuk besday ibu tersayang yang berada di Jitra.....





How sweet Zulhilmi kerana tak pernah lupa pada keluarga tersayang di tanahair......mudah je berurusan ngan Zulhilmi......sbb dah biasa, Zulhilmi terus je isi borang, aku reply kos, terus Zulhilmi buat payment.....2 kali je berinteraksi.....

Ada sample dari blog aku yang Zulhilmi bagi, tp sbb Zulhilmi nak design dari royal icing, so aku ubah le sikit coraknya....warnanya aku kekalkan, cuma aku tambah putih.....design love juga sama.....cuma bunganya lain dari design asal.....

Thanks Zulhilmi.....senang berurusan dengan Zulhilmi......


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...