Tuesday, April 20, 2010

~Hijaunya Kek Emergency ni.....~



Aci dak bila kek order emergency, kek pun jadi kek emergency? hahaha.....tak bape puas hati buat kek ni....sbb cam biasa le.....lain yg plan, lain yg aku buat.....entah mcm mana mula2 aku boh border tepi2 kek, pastu aku boh le piping jelly hijau tuh.....ala....rasa tak berkenan le pulak....aku pun buang le border2 tu.....aiseh.....rosak lak tepi2 kek tu....haha......terus aku boh satu badan kek ngan warna hijau tuh....p/s : geram punya pasal sebenarnya hehe....

Kek ni order dari collegue aku kat sini, biasa le aku ngan dia.....sbb kek dia selalu jadi experimen aku je....hahaha....tapi idok le tak sedap, rasa cam biasa dok buat le.....dpt sms lewat petang dah.....tu pun sib baik aku check sms.....mahu hari cuti, aku ni kdg2 tengok tepon pun malas....terkocoh2 aku masuk dapur bakar kek....sib baik aku tahu dah dia mesti nak kek kecik je.....so aku hentam buat kek span je le.....mudah sikit......


Apa pun, kek dah selamat dan hampir licin.....tinggal tang No 16 je yang anak kawan aku simpan lagi....hehehe.....aci ler kan walaupun emergency???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...