Wednesday, April 21, 2010

~My Collection~

Smlm aku dpt sms dari CT di SP bertanyakan tentang sebuah buku yang ada dalam koleksi aku.....CT tanya di mana aku beli......seingat aku buku tu aku beli dr Amazon UK......kebanyakan buku ada aku beli dari Acmamall, ada yang aku kirim dari kawan di London dan selebihnya aku beli di kedai2 buku seperti Kinokuniya, Borders dan lain-lain lagi....Kino mmg tempat shopping buku kegemaran aku....tujuan aku letak kat sini, aku bagitau CT untuk info CT dan rakan2 lain.....bukan le saja nak tayang2.....aku tahu ramai kaki2 buku di luar sana pun....

Citer pasal buku, ini mmg hobi aku.....aku mmg giler buku.....tak kira bape price kalu bajet ada mmg aku sambar saja.....hubby mmg dah tak daya nak tahan hobi aku ni.....aku tak reti nak stop dari shopping buku.....harga buku paling mahal aku pernah beli dlm RM300++ sebuah....aku lebih rela spend duit beli buku dari beli alat mekap hehe....aku tak kisah, bagi aku ilmu tu mmg le mahal nak dpt.....yang ada kat sini hanyalah 1/4 dari yang boleh aku tunjuk, sbb tak larat nak angkat dari dlm kotak2 sbb aku dah masukkan semua dlm kotak memandangkan dlm proses nak ubahsuai dapur di rumah tak lama lagi......
  
 


   
Ini ler buku2 dah pack masuk kotak.....ada le dlm lebih kurang 10 buah kotak tu.....tapi aku masih dlm proses menambah koleksi lagi dan masih ada lagi buku2 dlm perjalanan nak masuk dlm koleksi seminggu dua ni....hehe....

Yang ni yang terbaru dalam koleksi aku, baru je sampai....ini aku order dari Amazon UK gak....belum sempat nak baca lagi.....Harga buku ni lebih kurang RM200...


Ini sebahagian lagi tajuk2 yang ada dlm simpanan.....malas nak snap gambar yang lain, so aku copy front page dari tenet.......yang lain setengah aku dah lupa tajuk mana yang aku ada........itu baru bab buku cake ngan buku masak, buku2 sewing/craft ngan lain2 x termasuk dlm kotak2 yang ada tu....sbb buku2 cake sumer aku simpan di dapur utk rujukan aku, buku2 lain semua dok kat rak di dalam bilik khas....hehe....


Ok le CT dan kawan2, just sebahagian koleksi yang ada.....harap leh dpt idea buku apa nak beli nanti....

1 comment:

Mama Nazhan said...

salam kak nina....patutla akak terror bangat mendeco...banyak sungguh rujukan...best laa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...