Monday, February 23, 2009

Red, Orange & Yellow Cuppies


Ini ler deconya kalu customer tak beri tema untuk tempahan mereka......tak menjadi kesalahan cuma untuk kita yang menjadi orang yang kureng imaginatif ni mmg adeiiihhh.......idea tak kuor......perah punya perah.......berjam-jam.....alahai....yang kuor simple sahaja rupanya......dan deconya pun kira ala2 tangkap muat......mcm2 pesen tertera di atas cuppies sbb mcm2 yang hendak dicuba......cuma warnanya sahaja yang diberi tetapi designnya pula diserah bulat2 untuk kita coretkan di atas cuppies......ini my regular customer so of course dia tak kisah......




Yang ini lak mmg last minute nyer order......datang dari customer yang sama......masa tu baru jer siap bakar tempahan sebelumnya.....tiba2 dpt sms lak......kata customer nak tambah lagi order.......cuma yang ini nak buat makan2 ajer......jadi.....deconya pun bukan kata tangkap muat, udah blurrr sebenornya.......dek kerana tak tahu apa nak buat, makanya deco kek pun siap lewat bebenor......sbb tak tahu apa nak buat......hehehe.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...