Monday, February 16, 2009

Jalan Jalan Cari Makan - Santai Cafe, Putra Palace



Roti 'J'



My menu ~ Sirloin Steak




Milo Ais, Mango Blended, Strawberry Shake









Lately ni sedikit sibuk.....kat opis pun sementara bos tak ada, kita sibuk update laman web opis sbb kita jadi webmaster......2 hari penuh dok buat, masih tak siap2 lagi.....uiiihhh mmg pening kepala nak mencantikkan web ngan Joomla ni.......sistem complicated tp tak leh nak canggih sangat......rasanya perlu lebih banyak masa nak betul2 siapkan.....dulu dah penat buat....sekali diberitahu server down....sumer info yang pernah kita letak dulu hilang.....uwaaaa.......penat cheq....

Ok ler....kita cakap pasal makan2 ler.....cakap pasal kerja buat tension jer.....

Santai Cafe ni actually kesinambungan dari Hotel Putra Palace Kangar....skrg diletakkan dlm konsep santai.....jadi cafe ni duduknya di luar hotel......hari yang kita orang pergi makan sewaktu tema cafe 'reggae'.......jadi sumer hiasan pun ala2 'reggae'......ala.....ala2 jamaican......bob marley tu......anak2 syok makan kat situ sibuk sibuk main permainan bola meja tu.....eh....apa orang panggil tu ekk....hahaha........

Kualiti gambar sori ler.....tahap blur giler sbb kita tak bawak kamera.....ini snap ngan handphone jer.......coz hubby cam biasa, tak pernah bagitau mana dia nak pergi........tak plan nak ambik gambar, sekali hubby pulak yang suruh ambik......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...