Friday, February 20, 2009

DIBO - The Gift Dragon





Waktu mula2 dengar customer kata nak suruh lukis DIBO....kita tanya balik, DIBO??? Kartun apa tu ekkk??? Hehehe......sebenornya kat rumah tak de saluran disney chanel.....jadi idok pernah ler kita tengok menda alah ni........jadi kita ni cam tikus tengok besi jer jadinya.......

Ampunkan ler rupa DIBO yg ntah apa2......dah ler kartun tu besar......kita cuma leh sumbat muka dia yang bulat tu jer.......tak reti nak lukis kecik2.....kalu leh buat besor2 baru ler syok.....hehehe....anak2 lak bila kita tanya tahu dak kartun DIBO? Kata dia orang "mana nak tahu, dah mama tak boh disney channel"......ooo mana leh boh......la ni pun tengok tv non stop.....boh disney channel lak jadi "mummy" ler depa depan tv......alamak makin merudum ler....

Hari ni dah mengantuk sbb smlm prepare bnyk order emergency.....nak tak nak terpaksa ler 'menongkat' mata takut lak tiba2 lena.......hehehe......bnyk agenda lak ari ni...... gambar lain kita upload lain kali sbb tak sempat nak snap lagi.......oleh sebab dia orang sumer customer berulang, tak sampai hati hendak menolak....maka dengan gembira dan besar hati kita terima untuk menyediakannya.......mereka ler supporter terbaik yang kita ada selama ini.....meyakini dan mempercayai kemampuan kita.........


**abaikan ler muka2 DIBO yang mcm2 ada......hahaha....anggap sahaja itu aksi DIBO dalam pelbagai sudut.......kikikiki........pandai jer nak cover line........pasai baru perasan ada lak yg tak dak pipi.....kahkahkah.......balik nanti kena alter lain ler pulak......

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...