Monday, February 16, 2009

GENG & UPIN DAN IPIN : PENGEMBARAAN BERMULA




Sejak dari tahun lepas lagi sudah berjanji ngan anak2 untuk bawak dia orang tengok citer ni bila dah masuk pawagam......so bila dah mula ditayangkan, kita dah set akan bawak dia orang tengok pada hari minggu.....

Awal2 pagi anak2 dah prepare, siap cari baju upin dan ipin dia orang utk pakai....seronok dia orang........ini ler kali pertama nak bawak dia orang tengok wayang.....kita sendiri pun last tengok wayang maybe lebih 12 tahun lepas.....then tak pernah masuk panggung.....

Ulasan kita pasal citer ni......BESTTTTT......mmg best......sejak dari ditayangkan kat TV, jangan kata anak-anak.....mak budak pun seronok tengok......mmg tak miss ler.......sound effect citer mmg dasat.......watak upin dan ipin mmg seronok.....watak2 lain pun mmg real abis......setanding ngan citer2 luar negara.......kalu gini leh go international ni.....



Sekalung Tahniah buat geng 40 animator di Les' Copaque yang berjaya menghasilkan citer 3D yang pertama di Malaysia dan penuh humor.....dia orang mmg giler2 nyer kepala.....keep it up.....

Sapa2 nak beli merchandise geng upin ngan ipin leh singgah kat http://www.upindanipin.com.my/worldofgeng/index.html. Nanti kita pun nak beli baju upin ngan ipin ni kat anak2 lagi....

Ya tak ya....lupa nak citer.....part Oopet nak berpisah ngan Rajoo ngan Upin dan Ipin dan geng lain tu, tak pasal2 lak kita sedih jugak.......kahkahkah......muzik latar tu buat kita sedih......hampir2 nak kuar air mata......tp tahan...tahan.....buat malu kat anak2......hahahaha.......


Go....Go....Upin & Ipin & Geng.......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...