Cuppies With Oreo




Meh relax2kan otak dari berfikir tentang senario politik sekarang.....sebetulnya saya tak mau ambik tahu citer2 politik ni sbb bila saya dpt tahu apa2 citer jer, semacam jer saya rasa......tengok tv pun saya dah x bape nak lalu ngan mcm2 agenda yang berputar2 mcm roda pusing......lebih baik saya naik roller coaster dr ikut ambil tahu semua tu......kdg2 benda2 gini terlalu hipokrit untuk ditonton.....tiba2 saya lak yang pening kepala....

Ok ler....tinggalkan pasal tu......Kita citer pasal cuppies ni ler.......buat2 tak baca ler ya perenggan atas tadi.......hehehe.....Design cuppies ni adalah atas permintaan customer.......katanya kalau boleh nak saya ikut design seperti itu....insyaAllah ler, selagi saya termampu saya cuba seboleh mungkin memenuhi hajat pelanggan saya.....cuppies tu untuk seseorang di Jitra....

Maaf ler kualiti gambar yang tak seberapa tu.....tiba2 lak kamera antik ni hilang flash..jadi gambarnya jadi sedikit kelabu.....kamera yang dah hantar servis ari tu pun entah apa citer.....hidup ke mati ke......tokey kedai asik berdolak dalih ler pulak.......bila suruh ambik balik, tiba2 bagitau stok spare part yg dia import maybe sampai sehari dua ni......ada2 jer......dah 2 bulan jadi pekasam dia.......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...