Monday, February 2, 2009

.::Cheesecake : Dari Seseorang Yang Menyayangi::.




Lama betul nak update ari ni.....ntah pasai apa asik2 tenet down jer.....ni baru ler ok.....

Tempahan ni datang dari seorang anak yang tinggal jauh di negara orang......rindu benar dia pada ayah ibu di kampung.....kek ni tempahan beliau untuk ulangtahun ayahanda tersayang di Alor Setar.....kita terlewat buat delivery sbb hubby baru balik dr kursus dan dia nak ikut sekali.....sbb dia letih kita biar dia rest dulu.....tu pasal lambat keluar rumah.....sian lak mak ayah tertunggu2 apa ler anakanda tersayang nak bagi pada mereka.....hehehe.....

Buah yang di'request' buah peach ngan kiwi....tp tang kiwi tu masa beli x perasan terbeli yang kiwi gold.....langsung x tengok....sekali balik bila potong.....alamak....kuning jugak ler kaler sama ngan pecah.....tak bangkit lak.....so kita buat coklat utk top up kat kek bagi meriah.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...