~Rosya Punya....~

Ini tempahan Rosya yang punya......3 tier cake kata Rosya buat simple sahaja cuma ada theme garden gitu.....untuk kek mmg aku buat simple sahaja, tp atas idea dr en hubby, aku hiaskan bawah tiap2 kek ngan bunga yang sarat......mmg at no extra charge sbb Rosya dan hubbynya mmg customer yang sangat2 sempoi dan mudah bekerjasama....jadi aku siapkan bunga tu special utk mereka.....mmg cantik display masa kat umah Rosya, sesuai ngan theme garden cuma aku tak sempat nak snap gambar masa kat umah Rosya....



Yang atas ni lak door gift bersama-sama ngan kek.....simple sahaja, aku buat tulisan LOVE ikut kaler yang Rosya nak je....tak sempat nak menjamu selera kat kenduri umah Rosya sbb rushing kena balik ambik kakak abis saturday school lak.....

TQ ya Rosya.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...