~Bila Mood Tak Ada.....~

Not really in the mood le skrg nih.....mcm2 benda yang memeningkan kepala sampai effect giler2 le pulak kat akal fikiran yang tengah normal sekarang nih.....ngan umah yang ntah kurun bila nak siap....lagi menambahkan sakit kepala je.....ini le kadang2 jadahnya bila bagi kepercayaan kat kontraktor melayu....kita ni konon nak menyokong....tp kalu gini le, aku rela le dapat kontraktor bangsa lain....ini le melayu....berlagaknya yang terlebih, bawak keta besar konon nak menunjuk ke apa ntah.....bila gertak kata takat rega umah kita tu dia leh settle je.....tp kerjanya tak layak langsung nak jadi kontraktor......bila kita marah, pandai pulak menjawab.....rasanya kali ni dah hilang sabar......dari seorang yang mudah tolerate silap2 boleh hangin satu badan rasanya nih.....ari2 dok pk dah tak larat dah nak layan.....bila jadi camni, satu apa benda pun tak leh jalan......terbantut sumer perancangan aku ngan en hubby.....camni ke hasil seorang kontraktor melayu kita.....camne nak maju.....cakap tak serupa bikin....jangan salahkan kami le pulak bila kami lak yang bertegas.....sori le en kontraktor.....dah basi ngan alasan2 anda tu.....

Tengok le....sampai terbantut gak proses nak update blog pun.....kes tak dak mood punya pasal.....sampai lupa dah sapa yang order nih.....hehe.....tak pe le....janji update gak......cuppies ngan simple deco sahaja.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...