Monday, July 25, 2011

~Semangat Menjahit Dengan EpalStore~


Yeahhh.....shopping lagi nih.....saja untuk menaikkan semangat nak jahit baju anak2 nanti.....kali ni beli online sahaja dekat sini .....online store kendalian syarikat Epal.....pestime aku menjahit ngan Epal, kalu tak silap aku sekitar 8 tahun yang lepas.....rajin aku time tu....siap usung2 anak lagi atas riba sambil menjahit.....masa tu drive sorang2 dari umah ke Alor Setar......ehh....tak sangka lak bila pk rupanya aku setegar itu hehe.....masa tu mesin jahit dah ada, so tak beli le yg Epal punya.....aku join kursus sahaja.....la ni baru tambah satu lagi yang Epal punya......tapi sayang lagi nak pakai.....simpan dulu....guna yg lama dulu le....


Ini trial.....testing pestime beli ngan Epal....perfecto le.....berurusan dlm masa 3 hari je, brg sampai kat umah terus.....senang kerja.....la ni kursus2 tak sempat nak join dah tp tengok le camne kalu tiba2 ada kelapangan masa, tentu aku join gak....

Aku giler2 tengok cute items dia.....tu pun dlm kepala ada lagi yg aku berkenan....tunggu start jahit dulu le.....baru dok kemas2 meja nak kuarkan kain2 yang kena potong......petang semalam dah kuar beli benang2, kertas gam dan mana yang patut buat topup stok hehe.... semangat...semangat.......

2 comments:

EPAL Store said...

Terima kasih kerana membeli dari kami :)

Nina Babybatriesyia said...

Sama2....n tq for ur great service....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...