~Faiz nyer Order : Blackberry Cake~



TQ ya Faiz yang sudi order dan sudi dtg ambik dr Pendang lagi tu sampai ke Perlis....kebetulan ekkk makcik ada dok kat Jejawi.....permintaan Faiz ni jarang2 aku buat tp aku nak gak menyahut cabaran.....jadi aku cuba sebaik mungkin memenuhi permintaan.....nak kata mudah, susah gak, nak kata susah....tapi tak de le mudah sangat......tengah2 le gitu kiranya.....

Ada sample yang Faiz bagi tp aku buat ikut kesesuaian bekas kek sbb tak mau potong kek lebih2.....basically aku ikut as per request.....x sure le sample sapa yang Faiz mintak aku tiru....tp harap2 memenuhi kehendak ya Faiz....

TQ....

1 comment:

Lizan said...

ni buat hantaran pun jadik ni nina..kemas jer buatan ko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...