Thursday, July 21, 2011

~Belated Birthday Gift~

Belated birthday gift.....dari en hubby......walaupun dah lewat, tp so happy sbb dpt gak surprise present dari en hubby.....agaknya en hubby survey2 dulu le kot apa benda yg aku tak dak lagi ataupun apa benda yg udah makin mereput.....hahaha.....walaupun idok le branded giler2 ala2 chanel ke, dior ke....tak kisah le.....en hubby mmg cerewet compare ngan aku bab2 pilih barang ni....dia telek habis-habisan gitu baru dia beli....kalu baju abis ngan benang2 mana yang tertetas pun dia perati....line baju tak sama ngan line kat poket baju pun dia telek....haha....jangan mare pa.....jadi aku tahu bila dia beli barang kat aku, dia perati dulu2 part2 yg ada mesti kena spacious gitu sbb aku bnyk guna space hehe.....kebetulan beg lama dah lenyai gitu dikerjakan aku, jadi sesuai benar le dapat2 beg tu terus aku tukar yang baru....



Tima kasih papa.....nanti mama edit blog ya....hehe....kena simpan citer kat sini, mana tau tua2 esok leh baca2 balik kenangan2 yang ada....ye le kan...blog ni memori citer hidup aku.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...