Wednesday, July 6, 2011

~2 Tier Baby Blue + Pink + Turquoise~



Yang ni order dari opismate en hubby....kak Jun, untuk majlis perkahwinan anaknya.....krim untuk kek ni k jun soh aku buat lebih manis dari biasa....sbb yang utama k jun nak bagi budak2 makan.....budak2 le katakan...suka benda2 manis.....aku ni sebenarnya tak bape suka buat kek berwarna-warna mcm ni sbb kesan sejuk peti ais untuk kek berwarna ni leh effect wap pada kek bila kek dikeluarkan dari peti ais......jadi untuk elak benda2 tu aku tak simpan kek ni dlm peti ais.....maknanya aku buat finishing kek pagi sebelum buat delivery ke umah pengantin....keknya pun aku prepare mlm tu je ngan topping all white, esoknya baru aku finish ngan satu layer lagi krim berwarna.....bnyk kerja tp lebih baik buat camtu le bagi aku.....kang dah berpeluh tak elok lak rupanya.....





TQ K Jun.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...