~Strawberrry bermaharajalela~


Hehehehe....ini le rupanya bila strawberry mula berkuasa.....hehe......sebetulnya untuk tempahan kali ni Nadia bertuah sbb buah strawberry sekarang tengah murah dek gara2 hari raya cina.....maka
disebabkan itu, kek Nadia kali ni aku biarkan sahaja strawberrynya bermaharajalela.....apalagi bila Nadia bagitau en hubbynya suka buah strawberry......bertuah2.......nasib Nadia le kali ni.......kalu orang lain order lepas ni tak dapek le nak bagi strawberry selambak itu lagi.....hehe...



Aku berterima kasih yang tak terhingga buat Nadia_Tomeichi atas order ini dan yang sebelumnya.....dlm 2 bulan ni dah 3x aku dapat order......terima kasih banyak2......

Aku cut and paste komen nadia untuk memori aku....hehe....

kak nina,tq so much..kitorang enjoy ur cake after maghrib semlm..sedap.my sis in law ckp,fuiyoo kek dia pure coklat,anak2 sedara mkn dgn penuh selera.

tq again ya kak...my hubby lpas dpt kek trus call gtau..hehe sonok dia..dia ckp sib baik laa i xpesan suh tiup lilin ke apa kat depan tu..hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...