Monday, February 1, 2010

~Jalan-Jalan Cari Makan : Hijrah Cafe~



On the way balik dari The Carnivall, kami berhenti makan kat Hijrah Cafe, yang terletak tak jauh dari persimpangan ke Airport Kepala Batas.....dah lama nak singgah kat sini tapi setiap kali balik dari Alor Setar, masa tu kami dah kekenyangan.....jadi, tak pernah jadi le nak singgah.....menunya sesuai le sbb ada masakan thai, ada western.....so kena le ngan citarasa en hubby ngan aku.....tp western serve belah malam sahaja ya.....thainya ada sepanjang masa siang dan malam.....

Tempatnya cantik....cuma mungkin parking space agak limited le sikit.....kat sini ada homestay, ada yg sebuah rumah, ada yang boleh sewa bilik sahaja......range dlm RM100 hingga RM250 gitu.....





Masa ni ada perlawanan bola siaran langsung kat tv, kedah lawan t team.....ralit le tu along dok tengok....









1 comment:

Anonymous said...

tang mana ni??bagi alamat sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...