Thursday, February 18, 2010

~Cuppies Nisa~


Last entry untuk ari ni.....kira aku wrap up sekali harung je entry....hehe.....malas betul skrg ni nak buat entry panjang2.........

Cuppies ni untuk Nisa.....sebetulnya Nisa suruh aku antar ke opis teman specialnya ni (or hubby.....?)....tapi sbb aku cuma leh deliver lepas kul 6, so Nisa datang pick up kat umah.....along sedia stand by as usual....hehe.....so sori ya Nisa sebab x dpt nak hantar, maybe Nisa tak perasan kat blog aku ada sebut delivery hari kerja aku hanya buat selepas kul 6 petang je.....apa pun, aku harap Nisa gembira dengan cuppiesnya......



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...