~Sejambak Bunga~


Kali ni tak bape ada mood nak update entry......tak bape nak sihat.....pastu rasa malas je yang lebih banyak dari rajinnya.....so tak jenguk le blog pun.....tapi lama2 perap gambar pun tak leh gak.....so paksa diri update gak le.....

Kek kali ni order dr Fazli dr TV3......untuk anak dara kesayangannya......kata Fazli yang penting ada bunga2.....Fazli ni regular customer sejak 3 tahun lepas lagi.....kali ni tak sempat nak jumpa Fazli sbb dia kena turun ada event ngan TPM di sebuah sekolah kat Kedah.....selalunya jumpa kat stesen TV3 kat Alor Setar je...tp Fazli pun dah pindah ke stesen Ipoh rasanya......so aku ikut direction dia via phone je utk antar ke umahnya.......dpt le jumpa orang umahnya.....

2 comments:

Mama Nazhan said...

salam kak nina...saya suke la deco kek ni...cantik sangat!

BabyBatriesyia aka NINA said...

Tima kasih.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...