Saturday, February 20, 2010

~Cuppies For A Friend~


Temanya persahabatan......tetapi customer dah siap bagi sample, so aku combine sahaja sample2 yang ada sambil ubah2 sikit pattern yang diberi.....warna nak pink dan purple.....

Ada sedikit kekeliruan waktu nak delivery cuppies ni......aku ingat cuppies ni antar ke umah orang yang order.....sbb tak ada sebut nak buat surprise kat orang lain, pastu tak sebut pulak sapa yang nak terima.....sekali rupanya umah orang lain.....alamak.....susah hati pulak bila tuan rumah cakap tak kenal nama yang aku sebut.....kang silap umah lak aku antar.....rupanya no tepon kat dlm order bukan no tuan yang order.........harap2 x salah rumah le.....no dan alamat umah dah betul.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...