Monday, February 1, 2010

~Lady Bird Theme Cuppies~



Yang ini order dari regular customer, mintak design ala2 lady bird.....boleh le kot noo.....bila sebut design lady bird, kepala aku pk pasal lady bird je le....apa ntah yg berkait ngan lady bird ya selain pokok2 ngan ulat tu....ada le 4 ekor lady bird dok bertenggek yang aku prepare dr fondant tu....hehe.....aku harap customer puas hati.....tengok muka surprise tu rasa tak sedap hati le pulak aku, takut2 tak puas hati.....



Apa pun....terima kasih sbb masih tetap order ngan aku....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...