Monday, February 1, 2010

~Blueberry Cheese Cake~



Chesecake ni request dr customer dengan hiasan buah peach dan kiwi.....kiwinya warna kuning.....silap beli le pulak.....apa nak buat.....tak tulis lak buah tu warna kuning.....hehe.....cuma untuk swirl tu aku tak guna fresh cream sbb cuaca panas.....aku deliver ke alor setar lak waktu tengahari......jadi aku guna buttercream.....takut guna fresh cream nanti cair le pulak...dah le jalan asal nak ke kg tu tutup.....terkial2 tanya orang jalan mana nak ambik pulak utk ke situ......sib baik le ada yang baik hati petuakan jalan ke situ.....rupanya terpaksa patah balik......jalan lama tutup sbb nak buat jalan baru.....nak cross gitu je ke kg tu, keta lak tak lepas sbb jalan yg ada cuma jalan motor....tu pun kena cross jalan ketapi....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...