~Menu Semalam~


Lauk pauk tak dak yang fancy2......en hubby kata janji dapat makan air tangan aku.....hehe....



Telur masin ni beli kat SuaRasa ari tu.....RM7 untuk 10 biji......mmg ngam rasanya.....selalu aku ni kalau makan, aku terpa yang kuning je....yg putih mesti tinggal.....kali ni sumer masuk mulut......silap lak lupa nak tanya kat mana kedai dia......



Sup orang malas......hahaha.....sumer aku campak2 jer apa yg ada dalam peti ais.....



Daging Goreng Halia - peberet.....ngan minyak2 tu pun en hubby aku sapu....gaul ngan nasi....



Budu - jangan tak tahu, kalah aku bab makan budu compare ngan en hubby aku.....patut aku yang kuat makan budu.....tapi en hubby aku lebih pandai makan compare ngan aku.....aku potong2 kubis buat en hubby cicah ngan budu sbb tak dak ulam lain dalam peti ais....



Sayur campak2 je ni.....




Butter Prawn - tak dak idea nak masak, jadi hentam aje le labu....

Erkkk......Alhamdulillah.....sumer licin.......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...