~Citer Cuti-Cuti Malaysia Part 2~


Aktiviti Hari Ke 2: Pertama - Breakfast di Cafe Hotel


Di sini cafe hotel tempat kami breakfast on 2nd day.....



Ini ler rupa resort kita orang duduk tu.....ada 2 tingkat.....satu floor ada 4 pintu......belah atas ada lagi 4 pintu....



Haa....ini gambar baby tengah lari2.....laju tau ni lari.....elok lepas snap je.....bedebub!....nangka busuk ni jatuh.....hehehe.....sian baby mama.......siap malu2 kucing lak dia sbb jatuh.....sib baik tak luka apa2....



Kat sini le bilik kita orang.....balik bilik jap lepas bekpas, nak ambik baju mandi.....

Aktiviti Hari Kedua : Kedua - Mandi Air Kolam Gunung



Ok...seterusnya kita orang nak pergi mandi kat kolam air gunung......lepas je bekpas.....balik bilik kejap, terus ambik apa2 yg patut untuk bawak budak2 ni mandi......kita orang jalan kaki je dari hotel.....exercise aaa pagi2 ni......

Nak ke kolam, kena melalui pemandangan yang menarik sepanjang perjalanan......mmg tak terasa penat pun.......anak2 pun seronok.....tempat pertama kena tempuh, Spa Village....tempat untuk mendapatkan urutan reflexology dan macam2 lagi.....yang ada tak jauh dari resort......jalan ke depan lagi, jumpa satu lagi tempah di mana korang boleh dapatkan khidmat urutan peribadi di kawasan air panas dengan hut2 yang tersedia untuk keselesaan.....mmg nampak cozy.....tempat diasingkan untuk lelaki dan perempuan....



Kami teruskan lagi perjalanan......di sini boleh tengok macam2 spesis pokok.....semuanya ditanda supaya sapa2 yang tak pernah tengok, boleh ler tahu apa jenis pokok tersebut.....



Antara yang ada adalah pokok durian ni.....yang sedang berbuah....

Sampai dah ke kolam......jom mandi manda.....





Baby tengah merajuk sbb along tinggalkan dia main dekat gelungsur.....



Aksi2 spontan budak manja ni.....



bersambung....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...