Thursday, November 26, 2009

~Citer Cuti-Cuti Malaysia Part 6~


Aktiviti Hari Ketiga, Kedua - Singgah ke Bee Farm

Uit....dah masuk part 6 ke? Melampau ler pulak eee......meleret2 citer....bukan apa.....malas nak upload bnyk2 gambar dlm satu entry......nak susun2 lagi ikut cerita.....takut berterabur le pulak....jadi susun ikut hari, ikut rentetan cerita....senang gitu.....

Seterusnya, balik dr landmark cameron tu....singgah ke Bee Farm lak....tempat baru......sejuknya kat sini......masa kat kedai dia ok lagi, elok je turun bawah nak ke bee farm tu, mak aii.....sampai tulang hitam sejuknya.....




En Hubby ajak kita orang masuk 'sarang sesat' sebelum turun tengok2 ladang lebah kat sini.....apa tu 'sarang sesat' ni.....hehe....lebih kurang macam main game.....masuk ikut pintu A, kena cari jalan keluar.....mesti ikut pintu B.....kalu keluar jumpa ladang itu maknanya dah salah jalan.....hehe......baby kecut perut dok dalam tu, bukan apa, gelap......sekali2 jadi mcm budak2 syok gak.....kena lak kita orang tak jumpa jalan.....sib baik 2 minah cina dr penang yang ada kat depan kita orang jerit2 kat kita orang kata dia orang dah jumpa pintu keluar.....hehehe.....ops....sblm keluar, kena cop dulu.....baru dpt hadiah misteri......




Sarang2 lebah bertaburan di bawah bangunan.....hati2.......pihak pengurusan tak bertanggungjawab kalu anda digigit lebah.....



Bersambung.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...