~Buzy Day~




Cuppies untuk achik yang sedang cuti bersalin......teringat2 lagi senyum lebor anak achik dlm mms aritu........hehe.....

Minggu ni mmg sedikit busy like a bee......menyiapkan tempahan dari pelanggan2 tetap untuk hari raya haji ni.......hari raya pun tetap ada delivery nak kena buat.....nasib baik tahun ni tak balik kampung.....itu pun yg datang nak order last minute terpaksa aku tolak, tak mau ler tamak ambik order......buat mana yang larat je......setengah aku tak snap.....mmg dah malas nak snap apalagi gambar kek2 kosong ngan kek coklat yang dah selalu dok tayang.....hehe.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...