~Citer Cuti-Cuti Malaysia Part 4~

Aktiviti Hari Kedua - Keempat - Meneruskan Perjalanan

Ke mana ya selepas selesai di Felda Hot Spring tu? Hehe.....kami teruskan perjalanan.....berpatah balik dari Sungkai ke Cameron Highlands pula....cuma memakan masa dlm 1 jam 30 minit......tempat peberet en hubby......tahun ni saja dah dkt 4 kali atau 3 kali ke sini......sekarang ni musim hujan, hmm mmg sejuk bebenor le......



Kabus tebal sepanjang perjalanan menaiki bukit ke Cameron Highland......sejukkkk.....

Memandangkan sampai pun dah hampir petang....masing2 semua dah penat.....selepas check in hotel, kita orang relax2 dulu di bilik......rancangannya nak ke pasar malam tak jauh dari hotel.....tapi sebelum ke sana, kita orang makan2 dulu.......apalagi yg famous dekat cameron kalu bukan makan Steamboat kan.....

Tengok le hidangan yang penuh meja ni.....tak perlu makan nasi, ratah sayur ngan lauk2 ni je dah cukup......ini sajian percuma kita orang dapat dari pihak hotel......semua set serba dua sbb kita orang 'redeem' terus kupon percuma untuk malam keesokannya.....hehe....tamak.....





Selesai makan, terus ke pasar malam.....beli apa ya? hmm.....tak beli apa2 sangat, cuma cuci mata lepas tu beli topi dkt anak2 sebab hujan....payung yang ada tak cukup lak utk lindung semua....

Bersambung.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...