~Citer Cuti-Cuti Malaysia Last Part~




Chicken Nugget utk along....



Whipped Potato



Chocolate cheese Cake untuk kakak....



Untuk baby, apa lagi.....mushroom soup le dia.....

On the way balik, singgah dulu di Green View Garden......memandangkan anak2 belum bekpas lagi.....(kami mak bapaknya dah bekpas kat hotel......hehe...) maka, singgah le dulu bagi dia orang makan2.....



Akhirnya, hari terakhir percutian kami, sampai ke penghujungnya......sayangnya nak tinggalkan tempat2 menarik ni......apa pun.....yang penting semuanya gembira......

Tapi......kami belum bertolak balik Perlis lagi.....terus ke Shah Alam pulak......agenda utama, of course, aku lak yang nak shopping2 kat kedai bakeri......hehehe......apa yang aku beli, hmm.....tak banyak, cuma saja menghabiskan duit poket.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...