~Eye On Malaysia, Melaka~






Last port of the day, tempat singgahan kita orang pada hari itu adalah ke Eye On Malaysia......geng2 opis masa tu dok sibuk naik bot untuk river cruise.....tp sbb dulu dah naik, malas ler nak naik lagi......

Pusing2 punya ler jauh tak jumpa cari mana jalan nak ke Eye On Malaysia ni......sign board lak kecik ajer.......sampai kat situ, hubby siang2 dah cakap......"sakit kepala ni".....hehehe.......so apa lagi.....aku naik ngan anak2........kena lak tak bape ramai orang hari tu, so coach tu dpt kat kita orang jer......apa lagi.....riuh rendah ler anak2 aku.......sebenarnya en hubby mmg gayat......susah nak pujuk dia naik benda2 yang tergantung2 gini.......

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...