~New Site for BatriesyiaHomemade~


My old biz blog di http://batriesyiahomemade.blogspot.com sedang dlm proses pengubahsuaian dan akan dimansuhkan sepenuhnya sedikit masa lagi......namun oleh sbb beberapa perkara yang tak dapat dielakkan, aku terfikir untuk membuat laman web baru......makan masa jugak nak siapkan......apa lagi nak bermain ngan editing yang agak memeningkan kepala.....akhirnya blog siap setelah penat memerah otak......

Pada awalnya aku mahu link terus dengan .com di bawah domain dan hosting yg aku ada tp oleh sbb beberapa masalah teknikal aku terpaksa hold dulu proses ni......mula2 aku tak faham dan tak reti, tp setelah penat mengulangkaji, akhirnya aku tahu membuatnya sendiri......tp kena proceed lain kali ngan hosting tu.....

So, mulai hari ini, link di atas tidak eligible lagi......boleh terus proceed ke blog baru di
http://batriesyia-homemade.blogspot.com.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...