~Order From Azie~








This fondant cake hakmilik Azie, tak jauh dr rumah aku.....hehe.....dekat jer rupanya ekkk.....tak tahu lak nama jalan tu sebelum ni.....kata Azie dia nak kek ala2 gift gitu.....sample ada Azie bagi tp bab nak mencari idea sendiri tu mmg lama walaupun bila dah siap idok ler complicated sangat.....tp tu ler....bila pk time idea tak de, jenuh ler perah tak kuar kuar....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...