Sunday, December 7, 2008

Varieties of Cuppies




Ketiga2 box cuppies ni kepunyaan Yani, untuk birthday anaknya.....Yani dah janji nak datang ambik kat rumah pagi Sabtu tu.......nak dijadikan cerita, hari tu hujan turun sedari awal pagi lagi......lepas bangun sembahyang subuh, kita pun seronok lak tarik selimut...anak2 sumer sedap landing lagi depan tv......sejukkk.......hahaha.......tak sedar dah janji ngan Yani....sekali terdengar bunyi tepon......tengok2 jam udah kul 9 pagi......alamakkk.......Yani dah datang......bila check balik miss call....udah 8x Yani tepon......rupa-rupanya Yani dah ada depan rumah kita........hehehe......sori ler Yani.....dah ler hujan.....sian tertunggu2 di luar.....terkocoh2 bukak pintu......terkocoh2 lak packing2 cuppies tu sbb belum pun isi dlm kotak lagi.....rupanya Yani nak bawak cuppies tu celebrate birthday kat kampungnya di Perak.......so semoga selamat tiba hendaknya.....

1 comment:

yani_worldpeace said...

cantiknya cupcakes tu...pandai la u buat eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...