Thursday, December 4, 2008

It's All White In Color





Kek ni kedua-duanya untuk orang yang sama, katanya nak sumer putih sahaja, nak simple sahaja.....cuma utk salah satu tu nak bunga hijau.....so kita assume just a soft green......utk bunga putih mmg guna bunga yang boleh dimakan, bukan dari sugar paste.....sudah jenuh pusing satu alor setar, perlis sementelah ler lagi.....hehehe.....mmg x ada bunga putih dr sugar paste......jenuh gak....cuma kita berjaya dapatkan bunga putih ni dari icing yang boleh dimakan......nak buat sendiri tak ada masa pulak......kita sebenarnya rasa bila guna putih sumernya mcm tak bangkit jer......design customer suruh ikut mcm contoh yg pernah kita buat, just kita ubah sikit paten dia takut nanti sepesen jer ngan paten lama....

Gambar ni kita snap guna kamera lama.....menakjubkan pulak sbb sblm kamera olympus kita rosak, kamera sony tu sememangnya dah rosak, dah try berkali2 sblm ni....mmg dah jadi 'arwah' dah, alih2 bila kamera olympus tu rosak, tiba2 kamera lama tu boleh on pulak......aiseh.....garu kepala jap......baik2 lak depa ni mcm tahu jer kita ada problem......kalu tak, minggu ni punya projek mmg tak boleh nak diabadikan buat kenangan ler........

1 comment:

Aishah @ UmmiAqil said...

suka tgk bunga hijau tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...