It's AS and HS....



Cuppies ni designnya simple sahaja.....order last minute dari Zue dari Jitra malam tadi......nasib baik Zue nak deco mcm ni sahaja....kata Zue, Mama Ghock yg bagi contact number kita kat dia......thanks Anim......lama kita tak sembang nooo......

Walaupun cuppies ni simple jer, tp entah pasai apa rasa mcm cuppies ni paling seronok nak deco.....bila dah bnyk2 dok tulis tu mcm 'menangkap' jer ngan warna hijau tu.....hijau tu warna tema kata zue.....segar lak mata ngan kaler ni.....

Kata Zue, ada majlis aqiqah lepas jumaat nanti......mungkin untuk tetamu agaknya......tugas deliver kena serah kat my hubby coz luckily dia cuti ari ni.....since kita kerja tak dpt ler nak hantarkan....

Thanks Zue dr Jitra......

2 comments:

Aishah @ UmmiAqil said...

simple tp cantik...

BABYBATRIESYIA said...

Thanks aishah....order ni last minute so luckily design yg customer nak pun simple jer....tp kdg2 simple tu lebih menarik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...