Jalan Jalan Cari Makan - Kafe Old Delight, Alor Setar

One of the best ala-ala kopitiam nyer cafe, sbb di sini hidangan makanannya sangat banyak dan mmg superb sedap......kopitiam lain biasa ler, hidangannya stail roti2 bakar, stail mee2......not really my taste ler.....tp di sini mcm mcm ada......

Terletak bersebelahan sahaja dengan City Plaza Alor Setar, tak jauh dari semua kemudahan.

Nasi Goreng ni nama apa tak ingat lak....panjang sangat....peberet along.....mmg sedapppp.....

Ini biasa ler....mama nyer peberet.....uih....sedap sangat2.......lain dari kebiasaan kita makan......Baked Cheese Spaghetti With Mussels....alamak.....sedap sangat2.......cuma RM7++ sepinggan termasuk iced lemon tea.....

Ini lak pilihan hubby......White Rice with sweet sour chicken wing ke apa ntah nama.....hahaha....panjang benor namanya......chicken wing tu sedappp.....juga RM7++ bersama minuman.....

Sharkfin Soup......sedap gak......satu mangkuk RM6......kita orang bedal 2 mangkuk ari tu.....tamak betul......

Ooooo yang ini biasa ler.....sapa lagi yg nak sental kalu bukan budak debab yg kecik tu......hahaah......dia sorang jer tukang perabih.....tak sempat kita nak rasa pun.......


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...