Wednesday, September 29, 2010

~Strawberry Chocolate~



Untuk Eina, yang order buah stoberi celup coklat nih.....aku deliver ke opis Eina kat Jabatan Pelajaran Perlis....tq ya Eina....gambar tak cantik le pulak.....berkali2 aku snap tak dpt shot lawa le pulak....mcm kelabu asap je....ni testing mini camera baru, saja buat slot dlm beg tangan je.....aiseh....tak reti lak guna kamera kecik......kamera sedia ada besar gedabak sesuai buat indoor shooting je....hehehe.....saja je, alasan nak tambah koleksi kamera kikiki....

Ok le....tq sekali lagi Eina....kata Eina :-

"K Nina, tq ya cedap sgt :-) mkn sebiji pn dh puas"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...