Friday, September 24, 2010

~Jamuan Raya Along~



UPSR dah abis.....along dah MERDEKA katanya.....eeemmm ye le tu along nih....belum abis exam dah start enjoy dah......camne tuh? hehe.......well.....memandangkan UPSR dah abis, so sekolah start buat jamuan raya dah....ini request dari along untuk bawak kek....mula2 katanya nak deco sendiri cupcake, konon nak boh nama sumer kawan2 atas cupcake.....sekali elok cupcake masak, tengok2 dia dah terleleh depan tv.....haiyaa......mama ada kerja lain lagi nak buat nih along!!!.....

Aku tak mau boh icing bnyk2 kat along sbb dia bukan suka makan benda2 berkrim gini......aku pk pun deco simple2 sahaja le sbb along pun dah terlena......tp dok pk apa nak hias?.....belek punya belek, teringat kat edible image dlm almari.....tengok2 sumer dah jadi kelabu asap.....sumer dah blur.....aaaa....sayang betul.....apa lagi, aku pun ambik edible tu je le buat tepek atas cupcake.....boh icing sikit buat tepek gambar tu jadi le.....hehe....expressnya cupcake.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...