Wednesday, September 22, 2010

~Happy 5th Birthday To My Little Baby~



Dah 5 tahun umur baby sekarang.......today is your 5th birthday.....Happy Birthday sayang Mama.....Mama loves u so much......semoga membesar menjadi anak yang baik, yang mendengar kata mama dan papa, patuh pada ajaran agama......nanti along dah abis exam kita celebrate ya sayang......



Weight : 3.34 kg
22 September 2005

Pic ni first day out dr hospital (INS Specialist di Alor Setar)......u were born on thursday at 7.10 pm, jadi gambar ni ambik on saturday, hari mama boleh keluar dr wad.....Dr Ngee was ur doctor.....



Ini lak gambar selepas 40 hari mama abis pantang....balik kg beraya tp tok ma lak kena beraya kat hospital sbb my brother accident masa tu......



Baby ngan along dan kakak......


Kejap je ya sayang masa berlalu.....teringat lagi anak mama yg montel dulu2 nih tp sekarang makan pun malas, cekeding je.....hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...