Tuesday, September 21, 2010

~Cuppies 4 Muhammad~



Dapat sms dr seseorang nak order cuppies utk ambik keesokannya......selepas berbalas 3-4 kali, aku tanya nama sapa nih ya? SMS replied "saya muhammad ali".....ooo ok......aku kata ok, petang esok boleh dtg pick up.....ingatkan muhammad dah tahu mana umah aku sbb kat web dah ada aku letak peta, sekali hari nak pick up muhammad sesat2 le pulak hehe......tq ya muhammad.....my hubby yg pass kek tuh sbb aku ada hal sikit.......harap2 deconya ok ya sbb muhammad cakap nak soh tulis happy birthday je.....so yg kosong2 tu aku main boh je le sbb tak tahu besday utk sapa.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...