Temanya GOLD


Tempahan dari seorang customer nun jauh di Butterworth......sangat ringkas sahaja tempahannya sehingga kita susah pulak nak membentuk designnya......bukan apa, sbb nak kena pk pk ni malas benor.....heheeh.....nak kena cari idea sendiri....dalam hati berfikir tentu tidak mahu terlalu sarat, jadi design utk cuppies kita sediakan simple sahaja dengan casing emas, ditabur dengan silver dragees.....supaya lebih menyerlah...lagipun jauh, takut kalu design lebih2 nanti rosak lak cuppiesnya....

Untuk keknya pun begitu, ringkas sahaja.....diadun dengan drape putih dan bunga oren....sbb stok bunga kuning jenuh menjelajah kedai tapi tidak ada pulak.....pening gak dok berfikir di kedai apa nak dikombinasikan dengan tema gold customer....jadi warna ini lebih menyerlah....harap2 customer suka..

1 comment:

MaDiHa said...

salam nina.. tahniah dah ada blog baru... cantik blog ni..
patutlah lama tak update fp.. rupanya dah berpindah ke blog.. hehe.. slmt hari raya maaf zahir & batin dari madiha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...